Besluit van de Minister van Economische Zaken en Klimaat van 11 december 2017, nr. WJZ/16110861, houdende wijziging van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur Stichting STW in verband met een uitbreiding tot subsidieverlening voor hbo-innovatieve starters en TO2-innovatieve starters

De Minister van Economische Zaken en Klimaat;

Gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht;

Gezien de schriftelijke instemming van het bestuur van de Stichting voor de Technische Wetenschappen;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging bestuur Stichting STW wordt als volgt gewijzigd:

A

In de artikelen 1 en 2, tweede lid, wordt na ‘academische innovatieve starters’ telkens ingevoegd: of hbo-innovatieve starters.

B

In de artikelen 1 en 2, tweede lid, wordt ‘of hbo-innovatieve starters’ telkens vervangen door: , hbo-innovatieve starters of TO2-innovatieve starters en wordt ‘titel 3.16’ telkens vervangen door: paragraaf 3.16.4.

C

In de artikelen 3, 4, tweede en derde lid, en 5 wordt ‘Economische Zaken’ telkens vervangen door: Economische Zaken en Klimaat.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst, met dien verstande dat:

  • a. artikel I, onderdeel A, terugwerkt tot en met 1 januari 2016;

  • b. artikel I, onderdeel B, terugwerkt tot en met 15 juni 2017;

  • c. artikel I, onderdeel C, terugwerkt tot en met 26 oktober 2017.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 11 december 2017

De Minister van Economische Zaken en Klimaat, E.D. Wiebes

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Economische Zaken en Klimaat, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven