Vastgesteld bestemmingsplan Gemaal Beetskoog nabij Oudendijk

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2017 het bestemmingsplan Gemaal Beetskoog nabij Oudendijk ongewijzigd heeft vastgesteld. Tegelijkertijd is besloten voor het betreffende gebied geen exploitatieplan vast te stellen.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan wordt de bouw van een gemaal in de polder Beetskoog, ten zuiden van Oudendijk, mogelijk gemaakt.

Ter inzage ligging

Het vastgestelde plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 11 december 2016 gedurende zes weken ter inzage.

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/ruimtelijke plannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.BPGemaalBeetskoog-va01

Het bestemmingsplan is ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden). Op afspraak kunt u ook buiten de gebruikelijke openingstijden het bestemmingsplan inzien.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan tegen dit bestemmingsplanberoep worden ingesteld door belanghebbenden en zij die tijdig een zienswijze hebben ingediend.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat een bestemmingsplan in werking treedt met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven