Bekendmaking besluit ex artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening: toepassing coördinatieregeling voor het project ‘Rijksparallelweg 6-8 te Staphorst’ (bouw supermarkt)

Logo Staphorst

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat de volgende besluiten zijn vastgesteld en verleend:

  • het bestemmingsplan ‘De Streek, partiële herziening Rijksparallelweg 6-8’;

  • de omgevingsvergunning voor de activiteiten bouw, reclame en inrit;

De besluiten worden met toepassing van paragraaf 3.6.1. van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd en hebben tot doel om de bestaande supermarkt uit te breiden.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn bij de vaststelling van het bestemmingsplan wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn opgenomen in de reactienota zienswijzen in bijlage 13 van de toelichting van het bestemmingsplan.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met het raadsbesluit en besluit omgevingsvergunning liggen ter inzage vanaf woensdag 8 februari 2017 voor de duur van 6 weken bij de publieksbalie Fysieke Leefomgeving, Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst. Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl/bekendmakingen onder ‘Bestemmingsplan’. Tevens is het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan raadpleegbaar op: www.ruimtelijkeplannen.nl. Door middel van de functie geavanceerd zoeken kunt u bij invoering van het plannummer NL.IMRO.0180.2102014002-VS01 het plan vinden.

Beroep

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden de hiervoor genoemde besluiten voor de mogelijkheid van beroep als één besluit gezien. Belanghebbenden die al zienswijzen hebben ingediend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest eerder zienswijzen in te dienen en belanghebbenden die het niet eens zijn met eventuele door het college/raad aangebrachte wijzigingen, kunnen met ingang van de dag na ter inzagelegging binnen zes weken in beroep komen. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. De indiener van een beroepschrift kan de Voorzieningenrechter van de Afdeling eveneens vragen een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven