VASTSTELLING STRUCTUURVISIE CUIJK 2030

Logo Cuijk

“DE KOERS VAN CUIJK”

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad op 25 september 2017 heeft vastgesteld de Structuurvisie Cuijk 2030 “De Koers van Cuijk”.

De Structuurvisie Cuijk 2030 geeft op hoofdlijnen invulling aan de toekomstige ruimtelijke inrichting van het Cuijkse grondgebied voor de beleidsthema’s uit de Strategische Visie Cuijk 2030: Recreatie&Toerisme, Wonen&Leefbaarheid en Werken&Economie.

In de Structuurvisie is het grondgebied van de gemeente opgedeeld in twee gebieden: Dynamisch Cuijk en Vitaal landelijk Cuijk. In beide gebieden blijven ontwikkelingen mogelijk. Uitgangspunten daarbij zijn: water (als kans), innovatie en duurzaamheid (als ambitie) en samenwerking (als middel).

De Structuurvisie Cuijk 2030 met de daarbij behorende bijlage liggen vanaf 13 december 2017 permanent ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis van Cuijk.

U kunt de stukken ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De Structuurvisie Cuijk 2030 “De Koers van Cuijk” treedt de dag na de bekendmaking in werking. Tegen de vaststelling van de structuurvisie staat geen mogelijkheid van bezwaar of beroep open.

Cuijk, 12 december 2017

Naar boven