Wet geluidhinder: besluit hogere grenswaardet.b.v. bestemmingsplan “CPO Houtduiflaan Beuningen”

Logo Beuningen

In het kader van het bestemmingsplan “CPO Houtduiflaan Beuningen” hebben burgemeester en wethouders conform de Wet Geluidhinder een besluit hogere grenswaarde vastgesteld.

Aan de hand van een akoestisch onderzoek is aangetoond dat de verwachte geluidsbelasting op de geprojecteerde woningen aan de Houtduiflaan, veroorzaakt door de geluidsbelasting van de Houtduiflaan, de wettelijke voorkeursnorm van 48 dB met 6 dB zal overschrijden. Ten behoeve van het bestemmingsplan heeft het college ter plaatse een ontheffing verleend voor een hogere geluidsbelasting van maximaal 54 dB, als bedoeld in artikel 110a, lid 1 van de Wet geluidhinder.

Het definitief besluit hogere waarde(n) met de bijbehorende stukken ligt vanaf 11 december 2017 tot en met 22 januari 2018 ter inzage bij de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. U kunt het besluit op afspraak inzien (tel. 14 024).

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden vanaf 12 december 2017 gedurende een termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Ook kan tot en met de genoemde datum een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Beuningen, 5 December 2017

Naar boven