Ontwerpwijzigingsplan Caliskamp 3, Laren

Logo Laren

 

Burgemeester en wethouders van Laren maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het “ontwerpwijzigingsplan Caliskamp 3, Laren” (met codering: NL.IMRO.0417.WPCaliskamp3-On01) ter inzage ligt. De wijziging betreft een perceel gelegen op het bedrijventerrein Caliskamp aan de Caliskamp te Laren. De bedrijfsactiviteiten aan de Caliskamp 3 zijn al eerder gestaakt. Inmiddels wil de nieuwe eigenaar gebruik maken van de wijzigingsbevoegdheid in het moederplan ten behoeve van de realisatie van zeven woningen.

 

Inzien

U kunt het ontwerpwijzigingsplan gedurende 6 weken inzien vanaf vrijdag 8 december 2017 tot en met 18 januari 2018 in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes bij de balie Vergunningen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 035. Het ontwerpwijzigingsplan kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van ter visie liggen kunt u schriftelijk een zienswijze indienen bij: Burgemeester en wethouders van Laren, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van "zienswijze ontwerpwijzigingsplan Caliskamp 3, Laren”.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch (via 14 035) een afspraak maken met mevrouw K. Loman. Dit kan tot 3 werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.

Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven