Ontwerp beeldkwaliteitsplan beeldkwaliteitplan Groot Zonneoord te Ede 62584

Logo Ede

Op grond van de ‘Inspraakverordening gemeente Ede 2009’

 

U kunt het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Groot Zonneoord te Ede’, van donderdag 9 februari 2017 tot en met woensdag 22 maart 2017 (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op https://zoek.officielebekendmakingen.nl. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan.

Gebied en gevolg

Het beeldkwaliteitplan ‘Groot Zonneoord te Ede’ heeft betrekking op de uitbreiding van het bestaande kantoor- en congrescentrum aan de Zonneoordlaan 17 te Ede. Deze locatie is gelegen in het bosgebied ten noordoosten van Ede. Het beeldkwaliteitsplan heeft tot doel de esthetische kwaliteit van deze uitbreiding te borgen. De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit beoordeelt bouwplannen op basis van dit plan.

Reactie

Woont u in de gemeente Ede of bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens deze periode een schriftelijke reactie over het plan sturen aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische reactie, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw reactie mondeling door te geven belt u Geert Dreibergen (0318) 68 0803.

 

Naar boven