Onherroepelijk bestemmingsplan 'Supermarkt Langestraat Oostburg' en omgevingsvergunning voor het bouwen van een supermarkt op het adres Langestraat 1 te Oostburg, gemeente Sluis

Logo Sluis

Op 28 januari 2016 heeft de gemeenteraad van Sluis ingestemd met een coördinatiebesluit om de procedure voor de vaststelling van het bestemmingsplan 'Supermarkt Langestraat Oostburg' en de omgevingsvergunning te coördineren, als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening. Dit betekent dat beide procedures tegelijkertijd zijn doorlopen met één beroepsgang. Hiervan is gebruikgemaakt.

 

Op 8 november 2017 heeft de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State uitspraak gedaan over het bestemmingsplan 'Supermarkt Langestraat Oostburg' en de verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van een supermarkt op het adres Langestraat 1 te Oostburg.

De afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het beroep gedeeltelijk gegrond verklaard, zelf voorzien in een aanpassing van het bestemmingsplan en de rechtsgevolgen van de verleende omgevingsvergunning in stand gelaten.

 

Het bestemmingsplan 'Supermarkt Langestraat Oostburg' zoals vastgesteld door de gemeenteraad op 14 juli 2016 is aangepast conform deze uitspraak. Dit aangepaste bestemmingsplan en de omgevingsvergunning voor het bouwen van een supermarkt op het adres Langestraat 1 te Oostburg zoals verleend door het college van Burgemeester en Wethouders op 14 juli 2016, zijn met ingang van 9 november 2017 onherroepelijk.

 

Het aangepaste bestemmingsplan, het raadsbesluit, de bijbehorende stukken en de gerechtelijke uitspraak zijn beschikbaar via:

 

• De landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1714.bpsupermarktoburg-OH01

Het IDN-nummer van de gerechtelijke uitspraak is: NL.IMRO.1714.bpsupermarktoburg-GU01

• De gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl

• Het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg

 

Oostburg, 6 december 2017

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

S.I. de Kievit, secretaris

mr. M.M.D. Vermue, burgemeester

Naar boven