Ontwerpbestemmingsplan Molenaarsplein (De Verbinding Fase 3), gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 7 december tot en met 18 januari 2018 het ontwerpbesluit met het ontwerpbestemmingsplan Molenaarsplein en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online). Het is ook mogelijk hiervoor een afspraak met de afdeling Publiekszaken te maken via ermelo.nl of telefonisch op 0341 56 73 21.

 

Het ontwerpbestemmingsplan Molenaarsplein is de basis voor de ontwikkeling van een gedeelte van het Molenaarsplein te Ermelo (De Verbinding Fase 3). De ontwikkeling van het Molenaarsplein (De Verbinding Fase 3) is meegenomen in de laatste herziening van het bestemmingsplan 'Kom Ermelo'. De ontwikkelaar heeft, in samenspraak met de gemeente Ermelo, een gewijzigd bouwplan kenbaar gemaakt. Dit gewijzigde bouwplan benut niet de volledige planologische ruimte van het vigerende bestemmingsplan. De gemeente heeft het initiatief genomen om niet-benutte ontwikkelingsruimte planologisch te verwijderen. Zo wordt voorkomen dat er een (aanvullend) bouwplan wordt gerealiseerd. Een partiële herziening voorziet hierin.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken. U kunt ook met DigiD een zienswijze indienen via www.ermelo.nl/zienswijze.

 

Ermelo, 6 december 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

 

Naar boven