Uitwerkingsplan ‘Wijk en Aalburg, Grote Kerkstraat 58-60”, gemeente Aalburg

Logo Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat met ingang van donderdag 7 december 2017 tot en met woensdag 17 januari 2017 het volgende ontwerp uitwerkingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

-Ontwerp uitwerkingsplan ‘Wijk en Aalburg, Grote Kerkstraat 58-60’ met plannummer NL.IMRO.0738.BPU7015-ON01

December 2016 is het bestemmingsplan ‘Wijk en Aalburg’ te Wijk en Aalburg vastgesteld. In dit bestemmingsplan is voor het perceel aan de Grote Kerkstraat 58-60 de bestemming Wonen - uit te werken opgenomen waarbij er maximaal 32 woningen zijn toegestaan. De locatie betreft een voormalige bedrijfsperceel aan de Grote Kerstraat 58-60 te Wijk en Aalburg.

In voorliggend uitwerkingsplan zijn de gronden gedetailleerder bestemd in de bestemmingen Tuin, Wonen Verkeer en Groen. Het aantal woningen in dit uitwerkingsplan wordt gereduceerd naar maximaal zesentwintig woningen. Het ontwerp bestaat uit veertien grondgebonden en twee blokken van zes gestapelde woningen.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend uitwerkingsplan regelt alle enkelbestemmingen voor het plangebied ‘Wijk en Aalburg, Grote Kerkstraat 58-60’. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Tervisielegging

Het ontwerp uitwerkingsplan met de bijbehorende bijlagen ligt met ingang van donderdag 7 december 2017 tot en met woensdag 17 januari 2017 voor een ieder ter visie.

Binnen de termijn van de tervisielegging kan uitsluitend op afspraak met de balie VROM de stukken behorende bij het uitwerkingsplan worden ingezien. U kunt de balie VROM vinden aan de Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente op het telefoonnummer (0416) 698 700.

Het uitwerkingsplan ‘Wijk en Aalburg, Grote Kerkstraat 58-60’ is tevens digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze naar voren brengen. De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Tevens kan een zienswijze mondeling kenbaar worden gemaakt. Indien u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met afdeling VROM, bereikbaar op telefoonnummer (0416) 69 87 91.

Voor verdere inlichtingen over het ontwerpbesluit en het indienen van een zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 700.

Wijk en Aalburg, 6 december 2017

Naar boven