[Ontwerpbestemmingsplan ‘De Opstap, Wijk bij Duurstede’ / Zaaknummer 14943]

Logo Wijk bij Duurstede

[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Opstap, Wijk bij Duurstede’ met ingang van 7 december ter 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘De Opstap, Wijk bij Duurstede’ voorziet in een planologisch-juridisch kader om de bouw van een appartmentencomplex op de locatie van de voormalige basisschool De Opstap mogelijk te maken. Tevens wordt een wijziging van een woningbouwlocatie naar verkeersbestemming mogelijk gemaakt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via de volgende website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbdopstap-bon1

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen (onder vermelding van zaaknummer 14943) worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Leefomgeving, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer S. Witter van het team Leefomgeving, telefoon 06 -22 01 03 36. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.]

[06-12-2017]

[gemeente Wijk bij Duurstede]

Naar boven