Wijzigingsplan ‘Twee woningen Drie Gezustersdijk Vogelwaarde’

Logo Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat bij besluit van 28 november 2017 zij het wijzigingsplan ‘Twee woningen Drie Gezustersdijk Vogelwaarde’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Het ongewijzigd vastgestelde plan ligt van 7 december 2017 tot en met 17 januari 2018 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0677.wpvogelwdriegezong-001V. Het wijzigingsplan betreft het planologisch mogelijk maken van maximaal twee woningen tussen de woningen Drie Gezustersdijk 3 en 5 te Vogelwaarde.

 

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijzen bij het college kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij, overeenkomstig artikel 3.6 Wro en afdeling 3:4 Awb geen zienswijzen bij het college naar voren heeft gebracht kan beroep instellen binnen de termijn van 8 december 2017 tot en met 18 januari 2018 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken, tel.: 14 0114.

 

Hulst, 6 december 2017

 

Burgemeester en wethouders van Hulst

De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven