Ontwerpbestemmingsplan Sibbinkweg 2

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 8 februari 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ten behoeve van het perceel Sibbinkweg 2 in Winterswijk.

Aanleiding en ligging

Het bestemmingsplan wijzigt de huidige bestemming van het perceel Sibbinkweg 2 van de bestemming ‘Bedrijf’ met de nadere aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – overige bedrijvigheid 6 (dierenpension)’ naar de bestemming ‘Wonen’. Door deze bestemmingsplanherziening wordt het mogelijk de bestaande bedrijfsopstallen te slopen en te vervangen door woonbebouwing, waarbij een nieuwe woning met een bijgebouw wordt gerealiseerd.

Waar ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplanidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1611BGSIBBINKWG2-OW01.

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn, van woensdag 8 februari 2017 tot en met dinsdag 21 maart 2017, kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad (Postbus 101, 7100 AC Winterswijk, tel.nr 0543-543543).

Naar boven