Ontwerpbestemmingsplan Verplaatsing agrarisch bedrijf Juliana-Bernhardplein/Eilandseweg Nederhorst den Berg.

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Verplaatsing agrarisch bedrijf Juliana-Bernhardplein/Eilandseweg Nederhorst den Berg en de hierbij behorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plan

Het agrarisch bedrijf wordt verplaatst naar de Eilandseweg. De grond is gelegen tussen de Torenweg en het perceel Eilandseweg 26. De vrijkomende locatie aan het Juliana-Bernhardplein wordt benut voor de bouw van 12 woningen en bijbehorende infrastructuur. Het plangebied wordt ontsloten op de Torenweg. De twee aanwezige bedrijfswoningen (Juliana-Bernhardplein nrs. 6 en 7) worden burgerwoningen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen ingaande vrijdag 3 februari 2017 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. Het plan kan worden ingezien in het gemeentehuis (afd. ruimtelijke ontwikkeling), Rading 1 te Loosdrecht op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur alsmede op de landelijke website van het ministerie van VROM (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u schriftelijk en/of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Lieste van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (035-6559446.

Naar boven