Ontwerpwijzigingsplan Biezenmortelsestraat 24, Biezenmortel

Logo Haaren

Biezenmortel

Biezenmortelsestraat 24, gemeente Haaren, sectie G, nr 321, 1097, 1098, 1099 en 1100.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen:

  • Het ontwerpwijzigingsplan “Biezenmortelsestraat 24, Biezenmortel” met identificatienummer NL.IMRO.0788.WP16BGBznmstr24-ON01 van de gemeente Haaren;

  • De daarbij behorende stukken.

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Biezenmortelsestraat 24 in Biezenmortel. Op dit perceel zijn diverse teeltondersteunende voorzieningen aanwezig die gerealiseerd zijn buiten het bouwvlak of buiten de aanduiding voor teeltondersteunende voorzieningen zoals deze zijn toegekend in het geldende bestemmingplan. Op basis van dat bestemmingsplan is het niet toegestaan om teeltondersteunende voorziening aan te leggen en in werking te hebben buiten een bouwvlak of een dergelijke aanduiding voor teeltondersteunende voorzieningen. Dit wijzigingsplan voorziet in het legaliseren van de teeltondersteunende voorzieningen die gelegen zijn buiten het bouwvlak. Legalisatie is mogelijk op basis van de wijzigingsbevoegdheid (artikel 3.7.4) die in het bestemmingsplan “Buitengebied Haaren, Correctieve herziening” is opgenomen.

Inzien stukken

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 7 december 2017 gedurende zes weken (tot en met woensdag 17 januari 2018) ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien aan de balie van de Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Verhuizen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” zo komt u bij het wijzigingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.WP16BGBznmstr24-ON01.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging heeft iedereen de mogelijkheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627282. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 6 december 2017

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven