Vastgesteld bestemmingsplan Dollemansweg 2

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van donderdag 26 januari 2017 het bestemmingsplan Dollemansweg 2 heeft vastgesteld.

Inhoud en ligging

Het bestemmingsplan voorziet in een wijziging van bestemming “Agrarisch cultuurlandschap” in “Agrarisch cultuurlandschap” met als functieaanduiding “specifieke vorm van agrarisch-landbouwmechanisatie, -constructie en loonwerkbedrijf” (sa-lcl), een uitbreiding van een bestaand bedrijfsgebouw, nieuwbouw van een bedrijfsgebouw en een wijziging en verkleining van het bouwvlak ter compensatie van de uitbreiding. Daarnaast zal een relatie worden gelegd met het te introduceren bouwvlak aan de overzijde van de weg.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 8 februari 2017 ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 te Winterswijk. Het plan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1609BGDOLLMNSWG2-VA01.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn, ingaande donderdag 9 februari tot en met woensdag 21 maart 2017 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij het college van burgemeester en wethouders;

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 22 maart 2017. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven