Ontwerpbestemmingsplan 'Buitenplaats Koningsweg'

Logo Arnhem

RECTIFICATIE

In verband met een onjuiste verwijzing naar digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan in de bekendmaking van 27 november 2017 wordt deze bekendmaking opnieuw gepubliceerd.

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt

het ontwerp bestemmingsplan 'Buitenplaats Koningsweg'

landelijk bekend onder het plan-identificatienummer NL.IMRO.0202.910-0201.

Plangebied

De 'Buitenplaats Koningsweg' is gelegen in het buitengebied van Arnhem en ligt aan de Koningsweg. Het bevat de voormalige militaire terreinen Koningsweg-Noord en Zeven Provinciën.

Aanleiding en doel

Het project 'Buitenplaats Koningsweg' voorziet in het herontwikkelen van het voormalig militair terrein tot een culturele enclave op de Veluwe. Deze locatie wordt een locatie voor natuur, wonen, werken, horeca en verblijfsrecreatie en recreëren. Hierbij zullen de twee oorspronkelijke enclaves 'Zeven Provinciën' en 'Kamp Koningsweg Noord' worden behouden en waar mogelijk hersteld worden.

Het geldende bestemmingsplan laat bovenstaande ontwikkeling niet volledig. Om die reden is de vaststelling van een nieuw bestemmingsplan voor dit gebied noodzakelijk.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 28 november 2017 gedurende een termijn van 6 weken (tot en met maandag 8 januari 2018) voor een ieder ter inzage op het Stadskantoor van de gemeente Arnhem aan de Eusebiusbuitensingel 53 (bij de receptie). Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van dinsdag 28 november 2017 ook op internet in te zien (technische storing voorbehouden).

De interactieve digitale verbeelding van het ontwerp-bestemmingsplan is te raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0202.910-0201

De digitale bestanden die gezamenlijk het juridisch geldend ontwerp-bestemmingsplan vormen zijn te vinden op het webadres: https://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0202.910-/NL.IMRO.0202.910-0201/

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerp-bestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 9029, 6800 EL Arnhem).

Informatie

Voor informatie over het ontwerp-bestemmingsplan en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B. Lagerberg tel. nr.: 026-3773391.

In samenhang met dit ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 28 november 2017 ook een ontwerpbesluit hogere waarden in het kader van de Wet geluidhinder ter inzage. De publicatie hiervoor is vanaf 27 november 2017 te vinden op: https://www.officielebekendmakingen.nl/gemeenteblad/op_organisatie/gemeente/arnhem

Naar boven