Omgevingsvergunning uitgebreid milieu (revisievergunning)

Logo Westerveld

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerveld maakt bekend een omgevingsvergunning uitgebreid met zaaknummer 191104 te hebben verleend conform artikel 2.1 lid 1 onder e Wabo (verzenddatum 5 december 2017) voor het oprichten, of veranderen van de inrichting (revisievergunning milieu) ten behoeve van het veranderen van een melkgeitenbedrijf aan Looweg 6 in Dwingeloo.

Inzage

Vanaf 5 december 2017 tot en met tot en met 15 januari 2018 kan op afspraak het besluit met bijbehorende stukken worden ingezien tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Diever. Er kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer 14 0521.

Beroep

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze op het ontwerpbesluit heeft kenbaar gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar te maken;

  • een belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen wijzigingen die het college heeft aangebracht bij het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Contact

team leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Naar boven