Ontwerpbestemmingsplan “Gerwen Zuidoost”, ontwerpbesluit Hogere grenswaarden gemeente Nuenen, Gerwen, Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Gerwen Zuidoost” maakt de bouw mogelijk van maximaal 76 woningen in het plangebied dat bestaat uit een aantal percelen, die worden omsloten door de Smits van Oyenlaan, Ter Warden, Lieshoutseweg, Moorvensedijk, Heuvel en Kerkakkers.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan “Gerwen Zuidoost” ligt met ingang van 2 december 2017 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan “Gerwen Zuidoost” kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPGerwenZO2016-C001

Indienen zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan ingediend worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Inloopgelegenheid

Op 14 december is er van 17.00 uur tot 19.00 uur gelegenheid om binnen te lopen in het informatiecentrum Gerwen ZO! aan de Ter Warden 30 in Gerwen. Op dat moment is de ontwikkelaar en de gemeente aanwezig om vragen over het ontwerpbestemmingsplan te beantwoorden.

Ontwerp hogere waarde besluit

Voor de realisatie van het plan bij 39 grondgebonden woningen kan niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder voor de oprichting van woningen. Omdat kan worden voldaan aan ontheffingsvoorwaarden is het college voornemens een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vast te stellen.

Terinzagelegging

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit tot vaststellen van hogere grenswaarden voor het bestemmingsplan “Gerwen Zuidoost” met ingang van 2 december 2017 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbesluit inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.nuenen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Koops van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631631).

Nuenen, 1 december 2017.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven