Besluit omgevingsvergunning milieu, De Gouw 15k te Bovenkarspel

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij hebben besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten en in werking hebben van een inrichting voor de opslag en reiniging van bloembollennetten. De inrichting Loonbedrijf Kreuk is gelegen aan De Gouw 15k te Bovenkarspel.

Er zijn geen zienswijzen ingediend. Het definitieve besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Ter inzage 

De aanvraag en het besluit met bijbehorende stukken liggen van 30 november 2017 tot en met 11 januari 2018 ter inzage bij het gemeentehuis, locatie De Middend 2 te Bovenkarspel.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze(n) hebben ingediend, kunnen binnen 6 weken, gerekend vanaf de dag na de datum waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sectie bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Het beroepschrift moet in ieder geval het volgende bevatten:

 

  • 1.

    uw naam, adres, postcode en woonplaats;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    over welke beschikking het gaat (u kunt het beste een kopie van dit besluit bijsluiten);

  • 4.

    de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit;

  • 5.

    uw handtekening.

     

    U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Voor meer informatie verwijzen wij naar www.rechtspraak.nl. Het besluit treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van het beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u tijdens de beroepsprocedure de voorzieningenrechter van de rechtbank vragen een voorlopige voorziening te treffen. Voor de behandeling van dit verzoek en het beroep wordt griffierecht geheven.

    Informatie

    Meer Informatie kunt u tijdens kantooruren verkrijgen bij de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord, telefoonnummer 088-1021 300.

     

     

     

Naar boven