Ontwerp-wijzigingsplan Veeweg 7 Einighausen

Logo Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij hebben ingestemd met een ontwerp van het wijzigingsplan “Veeweg 7 Einighausen”’ en dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp van dit wijzigingsplan met ingang van 30 november 2017 gedurende zes weken ter visie ligt.

Inhoud van het wijzigingsplan

Het ontwerp van het wijzigingsplan heeft betrekking op de mogelijkheid van het bouwen van een woning op een gedeelte van het perceel Veeweg 7 te Einighausen. In het geldend bestemmingsplan ‘Veeweg 7’ (2016) ligt op het gehele perceel de mogelijkheid voor het bouwen van twee woningen en een wijzigingsbevoegdheid op grond waarvan één woning extra kan worden opgericht. Het wijzigingsplan ‘Veeweg 7’ is de uitwerking van deze bevoegdheid. Na de vaststelling van het wijzigingsplan bestaat dus de mogelijkheid voor het bouwen van drie woningen op het perceel Veeweg 7 in Einighausen.

Ontwerp-bestemmingplan ter inzage

U kunt het ontwerp van het bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting inzien vanaf 30 november 2017 gedurende zes weken (dus tot en met 10 januari 2018) bij de Stadswinkel Geleen (van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur), Markt 1 te Geleen.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl: NL.IMRO.1883.BPWVeeweg7Einighau-ON01

Mogelijkheid indienen zienswijze

Voordat de Burgemeester en wethouders het wijzigingsplan vaststellen, stellen wij u in de gelegenheid om gedurende de inzagetermijn uw zienswijze over het ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar te maken. Dat kan op verschillende manieren:

  • -

    Schriftelijk

    U kunt uw zienswijze sturen naar:

    Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen,

    Team Ruimtelijke Ontwikkeling,Postbus 18, 6130 AA Sittard.

  • -

    Elektronisch (met DigiD)

    Op www.sittard-geleen.nl (trefwoord zienswijze) staat hoe u dit kun doen.

    Tip: zorg dat u de documenten die u eventueel wilt toevoegen aan uw bezwaarschrift digitaal beschikbaar heeft. (pdf, Word of Excel)

  • -

    Fax

    U kunt uw zienswijze ook faxen naar nummer 046-477 75 55

    Let er wel op dat het begin van de fax vóór twaalf uur 's avonds op de laatste dag van de termijn bij de gemeente binnen moet zijn.

  • -

    Persoonlijk

    U kunt uw zienswijze persoonlijk afgeven bij de Stadswinkel, Markt 1, Geleen.

  • -

    Mondeling

    U kunt uw zienswijze mondeling indienen. Er wordt dan een verslag gemaakt. Dit is vooral van belang als u daarna nog beroep wilt aantekenen. De gemeente is verplicht zo’n verslag op te stellen.

Naar boven