Gemeente Ooststellingwerf Ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en ontwerpbeschikking Waterwet

Logo Fryslân

Ontvangen van: Provincie Fryslân een aanvraag om een omgevingsvergunning.

Betreft: de verdubbeling van de N381 tussen Donkerbroek en Oosterwolde Zuid, van een autoweg met 1 rijbaan met 2 rijstroken (1 x 2) naar een autoweg met 2 rijbanen met 2 rijstroken (2 x 2).

Gedeputeerde Staten zijn van plan de gevraagde vergunning te verlenen onder

kenmerk 2016- FUMO-0019018.

 

Ook maken zij bekend dat het dagelijks bestuur van het Wetterskip Fryslân een aanvraag heeft ontvangen om vergunning ingevolge de Waterwet ten behoeve van bovengenoemde activiteiten. Het dagelijks bestuur is van plan deze vergunning te verlenen. Beide vergunningprocedures worden gecoördineerd afgehandeld.

 

Provinciale Staten van Fryslân hebben een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven, vanwege strijd met het Provinciaal Inpassingsplan N381 en twee bestemmingsplannen van de gemeente Ooststellingwerf.

 

Tegen de ontwerpbeschikking Wabo, de ontwerpverklaring en tegen de ontwerpbeschikking Waterwet kan iedereen van 6 februari t/m 20 maart 2017 zienswijzen indienen.

 

De ontwerpbeschikking Wabo, de ontwerpverklaring en de ontwerpbeschikking Waterwet liggen ter inzage van 6 februari t/m 20 maart 2017 in het:

  • 1.

    provinsjehûs en bij de FUMO, elke werkdag van 9.00 tot 16.00 uur (graag vooraf contact opnemen);

  • Wetterskip Fryslân, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op telefonische afspraak;

  • gemeentehuis van de betreffende gemeente.

  • bij het projectbureau Infocentrum N381, Vaart Westzijde 14, 8435 WC Donkerbroek kunt u de stukken digitaal inzien.

 

U kunt uw zienswijze op de ontwerpbeschikking ingevolge Wabo bij Gedeputeerde Staten naar voren brengen.

U kunt uw zienswijze op de ontwerpbeschikking ingevolge de Waterwet bij het dagelijks bestuur van het Wetterskip Fryslân, Postbus 36, 8900 AA, Leeuwarden, naar voren brengen.

 

Voor inlichtingen of het indienen van mondelinge zienswijzen over de ontwerpbeschikking Wabo neemt u contact op met de FUMO,

e-mail waboloket@fumo.nl of tel. 0566-75 03 00. Bezoekadres: J.W. de Visserwei 10, 9001 ZE Grou.

 

Voor inlichtingen of het indienen van mondelinge zienswijzen over de ontwerpbeschikking Waterwet neemt u contact op met Wetterskip Fryslân, e-mail info@wetterskipfryslan.nl of tel. 058-292 22 22.

Naar boven