Ontwerp bestemmingsplan Heerbaan ongenummerd te Leveroy

Logo Nederweert

Het plan betreft de gedeeltelijke herziening van de bestemmingsplannen Kern Leveroy en Buitengebied Nederweert. Momenteel komt de bestemmingsplansituatie niet overeen met de kadastrale situatie op het perceel S 693. Dit perceel ligt tussen Heerbaan 4 en 6. Doel van de herziening is de bestemmingsplansituatie in overeenstemming te brengen met de kadastrale situatie waardoor de woonbestemming correct op het perceel komt te liggen.Er is geen ontwerp exploitatieplan opgesteld. Wel is er een anterieure overeenkomst met de ontwikkelaar gesloten. (NL.IMRO.0946.BPHeerbaanong2017-ON01)

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 1 december 2017 tot en met 11 januari 2018, bij de centrale klantenbalie, op afspraak, via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Houtappels van het team Samenleving

Nederweert, 30 november 2017

Naar boven