Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Zuidhoek 3

Logo Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat met ingang van donderdag 30 november 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp van het bestemmingsplan Zuidhoek 3.

 

Plangebied

Het plangebied is gelegen aan de zuidzijde van de kern Kapelle en wordt aan de noordzijde begrensd door het spoor Vlissingen – Bergen op Zoom en aan de zuidzijde door de nieuwbouwwijk Zuidhoek 1 en 2.

 

Hoofdlijnen van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan omschrijft de ontwikkeling van het plangebied tot een nieuw woongebied met maximaal 140 woningen. Het plan voorziet in de regels voor het realiseren van wegen, groen, woningen en de bijbehorende voorzieningen. Ook is een besluit genomen dat voor een aantal woningen in het westelijk deel van het plan, een hogere geluidswaarde op de buitengevel toestaat.

 

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Servicecentrum Kapelle op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens in pdf-versie te raadplegen op de gemeentelijke website www.kapelle.nl onder Bestemmingsplannen. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.Zuidhoek3-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op maandag 11 december 2017 is er tussen 19.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle, waarin kennis genomen kan worden van het bestemmingsplan.

 

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14-0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

 

 

Kapelle, 29 november 2017

Burgemeester en wethouders van Kapelle

Naar boven