Ontwerpbestemmingsplan Noordelijke Ontsluiting Bavoterrein

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf woensdag 29 november 2017 het ontwerpbestemmingsplan Noordelijke ontsluiting Bavoterrein en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

 

Wat houdt het plan in?

Om woningbouw op het Bavoterrein mogelijk te maken wordt een omgevingsplan ter inzage gelegd. Om het Bavoterrein te ontsluiten wordt een nieuwe verbindingsweg aangelegd. Deze verbindingsweg is opgenomen in het omgevingsplan voor het Bavoterrein. Gelet op de belangen uit de omgeving is een optimalisatie (verleggen rotonde en beperkte verschuiving van het tracé) van deze verbindingsweg noodzakelijk. Deze noodzakelijke optimalisatie vindt plaats op gronden die geen onderdeel zijn van het plangebied van het ontwerpomgevingsplan Bavoterrein, zoals vastgesteld bij besluit van 12 oktober 2016, dat op 28 oktober 2016 van kracht is geworden, van de minister van Infrastructuur en Milieu inzake de 14e tranche van het Besluit uitvoering Crisis- en herstelwet.

 

Deze optimalisatie wordt nu mogelijk gemaakt door dit postzegelbestemmingplan. Het ontwerpbestemmingsplan Noordelijke Ontsluiting Bavoterrein ligt daarom tegelijk met het ontwerpomgevingsplan voor het Bavoterrein ter inzage.

 

Procedure

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan Noordelijke ontsluiting Bavoterrein vanaf woensdag 29 november 2017 tot en met dinsdag 9 januari 2018, via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder ID-nummer NL.IMRO.0576.BP201700047-0002) inzien.

Het plan ligt ook, gedurende de genoemde termijn, ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Herenweg 4 Noordwijkerhout.

 

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging van 6 weken, kan iedereen schriftelijk en gemotiveerd een zienswijze indienen.

Uw zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA te Noordwijkerhout.

Alleen zij die tijdig een zienswijze indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het omgevingsplan.

 

 

Naar boven