Exploitatie-/ anterieure overeenkomst inzake Omgevingsvergunning met Ruimtelijke onderbouwing voor het plan ‘Studentenhuisvesting Sneeuwberglaan 34’ te Vaals

Logo Vaals

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken, op grond van art. 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening bekend een zakelijke beschrijving van de Exploitatie-/ anterieure overeenkomst inzake Omgevingsvergunning met Ruimtelijke onderbouwing voor het plan ‘Studentenhuisvesting Sneeuwberglaan 34’ te Vaals ter inzage te leggen.

Zakelijke beschrijving:

Ten behoeve van de mogelijkheid tot het realiseren van 2 gebouwen voor 110 zelfstandige studenteneenheden, het vellen van een houtopstand, het realiseren van een in-/ uitrit, het realiseren van parkeerplaatsen en het realiseren van een keermuur op het perceel, plaatselijk bekend als en gelegen aan de Sneeuwberglaan (34) en de Burg. Rhoenstraat te Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 8528, 10640 en gedeeltelijk 8533, is een exploitatieovereenkomst gesloten.

Inzage:

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt vanaf 1 december 2017 gedurende 2 weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum en kan in het gemeentehuis kosteloos worden ingezien. Indien gewenst is tegen betaling van de (leges)kosten een afschrift te verkrijgen. De zakelijke beschrijving wordt tevens gepubliceerd op de website van de gemeente Vaals, www.vaals.nl.

Geen bezwaarTegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Mocht u echter vragen hebben omtrent deze overeenkomst kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman, afdeling Ruimte, cluster VROM via telefoonnummer 043-3068555.

Naar boven