Terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan “Kom Sprundel”

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Kom Sprundel” ter inzage wordt gelegd.

Doel van het nieuwe bestemmingsplan

Het plan voorziet in het actualiseren en digitaliseren van het plangebied, waarbij het uitgangspunt is om de bestemmingen uit het voorgaande plan zo veel mogelijk één op één mee te nemen. Wel zijn reeds doorlopen procedures overgenomen. Het bestemmingsplan is opgesteld in de geest van de omgevingswet.

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 30 november 2017 gedurende een termijn van zes weken (t/m 10 januari 2018) tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. De digitale versie van het ontwerp is ook te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl (plan identificatie: NL.IMRO.0840.2583M0002‐ON01).

Zienswijze

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke reacties dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (0165-349500).

Vooruitblik procedure

Na de zienswijzenperiode neemt de gemeenteraad een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling van het bestemmingsplan kan uiteindelijk nog beroep ingesteld worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Ontwerp bestemmingsplan

Ter inzage vanaf 30 november 2017 t/m 10 januari 2018

Naar boven