Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan “Zuiddiep”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 1 december 2017 gedurende een periode van 6 weken (dus tot en met donderdag 11 januari 2018 het ontwerpbestemmingsplan “Zuiddiep” (NL. IMRO.0599. BP2121Zuiddiep-) met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u hier na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de (her)vestiging mogelijk van bedrijven, een tankstation en een oplaadpunt voor elektrische voertuigen in het kader van de gebiedsontwikkeling Stadionpark Feyenoord City.

Daarnaast maakt het bestemmingsplan ook een groene verbinding (inclusief brug) mogelijk naar het Eiland van Brienenoord als onderdeel van de recreatieve route ‘Rondje Stadionpark’.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging, van vrijdag 1 december 2017 tot en met donderdag 11 januari 2018 kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u 010-489 6360 bellen.

Meer informatie over het project Stadionpark kunt u vinden op de website www.stadionpark-rotterdam.nl

 

Rotterdam, 29 november 2017

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

dhr. C.H. Jäger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven