Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening van het voornemen tot de voorbereiding van het nieuwe bestemmingsplan ‘Kelders, Krabbendijke’

Logo Reimerswaal

Op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van het voornemen om een bestemmingsplan voor te bereiden voor het bedrijfsperceel van Vogelaar Vredehof B.V. aan de Oude Rijksweg 13B in Krabbendijke, gronden tussen dit bedrijfsperceel en de Dorpsstraat, de gronden tussen Johan Willem Frisostraat 13 en 19, alsmede het terrein van het bedrijf CF Techniek B.V. aan de Johan Willem Frisostraat 31.

Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan

Ten behoeve van de beoogde uitbreiding van het bedrijf Vogelaar Vredehof B.V., het opnemen van de verleende afwijking van het nu geldende bestemmingsplan ‘Krabbendijke’ voor de aanleg van een parkeerterrein (waarvan de aanleg inmiddels is gerealiseerd), de beoogde bouw van woningen op terreinen in eigendom van de gemeente, alsmede het opnemen van een uit te werken bestemming voor een particulier initiatief, wordt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kelders, Krabbendijke’ opgesteld.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2, Bro wordt hier gemeld dat er geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen over het voornemen een nieuw bestemmingsplan voor het desbetreffende gebied op te stellen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Tijdens de voor het bestemmingsplan ‘Kelders, Krabbendijke’ te volgen planologische procedure zullen conform het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht en de Wet ruimtelijke ordening mogelijkheden worden geboden tot het indienen van zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan en tot het instellen van beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Voorafgaand aan de wettelijke procedure zal op grond van de Inspraakverordening nog aan ingezetenen van Reimerswaal en belanghebbenden gelegenheid worden geboden inspraakreacties naar voren te brengen.

Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Rooijen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 29 november 2017

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

ir. J. Gideonse

Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven