Ontwerpbestemmingsplan “Centrumplan Leende, 1ste partiële herziening”

Logo Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Centrumplan Leende, 1ste partiële herziening” met ingang van 30 november 2017 tot en met 10 januari 2018 voor zienswijzen ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website.

Het ontwerpbestemmingsplan “Centrumplan Leende, 1ste partiële herziening” heeft betrekking op de aanpassingen van de openbare ruimte en de buitenruimte van de mfa (multifunctionele accommodatie). Vanuit de klankbordgroep is de voorkeursvariant naar voren gekomen met een ontsluiting op de Kerkstraat, Schoolstraat en Julianastraat. Daarnaast is in het hart van het centrumplan een autovrij gedeelte voorzien waardoor er geen autoverbinding ontstaat tussen de Julianastraat en Schoolstraat / Kerkstraat. Tevens is het wenselijk om het terras aan de westzijde van de mfa iets te verruimen. Het ontwerpbestemmingsplan “Centrumplan Leende, 1ste partiële herziening” maakt deze aanpassingen mogelijk.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y. Trienekens (040-2241494). U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Naar boven