Naam : Rotonde Emmastraat - Zwartendijk in Monster

Logo Westland

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : 24-01-2017 gewijzigd vastgesteld

Publicatiedatum : 09-02-2017

Reactietermijn : vrijdag 10-02-2017 t/m vrijdag 24-03-2017

Nummer : NL.IMRO.1783.OINN211enN465pbp-VA01

Artikel : 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Het bestemmingsplan maakt de ruimtelijke inpassing van een rotonde op de kruising Emmastraat-Poeldijkseweg met Zwartendijk-Molenweg in Monster mogelijk. Het kruispunt van de N211 Emmastraat-Poeldijkseweg / Zwartendijk-Molenweg in Monster wordt vervangen door een turborotonde. Door de aanleg van een rotonde kan de kruising door alle weggebruikers vlot en veilig worden gepasseerd. Het plan biedt ook de mogelijkheid om een geluidsscherm langs de N211 en de Molenweg te realiseren om de geluidshinder voor de bewoners van de achterliggende wijk te beperken.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp. De wijzigingen staan aangegeven in de Staat van wijzigingen die onderdeel uitmaakt van het besluit.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt schriftelijk beroep indienen binnen de reactietermijn bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag indien u als belanghebbende:

  • -

    tijdig tegen het ontwerp plan een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • -

    aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen.

  • -

    bedenkingen heeft tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven