Ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’

Logo Oldambt

Rectificatie:

 

In de bekendmaking van 1 november 2017 is bekend gemaakt dat het ontwerp bestemmingsplan te raadplegen is op www.ruimtelijkeplannen.nl, via het zogenaamde GML nummer: NL.IMRO.1895.21BP0001-0301.

 

Nu blijkt dat in het zogenaamde GML bestand van het ontwerp bestemmingsplan, de toelichting is opgenomen van het voorontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’, wat niet juist is.

De overige bijlagen behoren wel tot het ontwerp bestemmingsplan.

 

In het kader van de zorgvuldigheid publiceren wij hiermee een nieuwe en aangepaste GML bestand die onder dezelfde code te raadplegen is via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’ ligt voor een ieder vanaf 23 november 2017 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

 

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijke zienswijzen indienen tegen het ontwerp bestemmingsplan ‘Midwolda-Oostwold’ bij de gemeenteraad van de gemeente Oldambt, Postbus 17, 9679 AD Winschoten. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk.

 

Winschoten, 22 november 2017

Naar boven