Vooraankondiging o.g.v. art. 1.3.1. Bro

Logo Valkenswaard

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven Burgemeester en wethouders van Valkenswaard te kennen dat zij een bestemmingsplan aan het voorbereiden zijn voor de locatie Dr. Schaepmanstraat 37-99.

Het bestemmingsplan ‘Dr. Schaepmanstraat 37-99’ gaat uit van de sloop van 32 duplex woningen en de bouw van maximaal 30 grondgebonden woningen.

Naar verwachting zal het ontwerpbestemmingsplan in december 2017 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder zijn of haar zienswijzen tegen het plan kenbaar maken. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in het Valkenswaards Weekblad, de Staatscourant en langs elektronische weg.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met team RPB, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083678 of per mail cev@valkenswaard.nl.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Valkenswaard, 22 november 2017

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris, de burgemeester

drs. R.F.W. van Eijck drs. A.B.A.M. Ederveen

Naar boven