Ontwerpwijzigingsplan “Weinterp 12, Wijnjewoude”

Logo Opsterland

Wat ligt er ter inzage en voor wie en wanneer

Met ingang van donderdag 23 november 2017 ligt gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan “Weinterp 12, Wijnjewoude” (plannummer NL.IMRO.0086.17BPWWeinterp12-0201) voor een ieder ter inzage. U kunt het digitale ontwerpwijzigingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. Op deze website selecteert u het tabblad “Een plan bekijken”, vervolgens klikt u op “bestemmingsplannen” waarna u de mogelijkheid heeft om het plan op te roepen via het invullen van de locatie of het planid.

Daarnaast is een afdruk van het digitale ontwerpwijzigingsplan met bijbehorende stukken in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Hoofdstraat 82 te Beetsterzwaag. Het digitale plan is eveneens te raadplegen op www.opsterland.nl door middel van een link naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Strekking van het wijzigings plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het vergroten van het bouwvlak ‘wonen’. Om de ontwikkeling juridisch-planologisch te kunnen regelen, is het opstellen van een wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied” (vastgesteld op 30 juni 2014) noodzakelijk.

Reageren?

Gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt, kan een ieder:

  • -

    Schriftelijk zijn zienswijze op het genoemde ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Opsterland, postbus 10.000, 9244 ZP Beetsterzwaag;

  • -

    Mondeling een zienswijze geven op het ontwerpwijzigingsplan bij team Samen Werken. U kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat Ruimtelijke Plannen, tel. (0512) 386 340.

Daarnaast kan bij de medewerkers van de team Samen Werken nadere informatie worden verkregen over de inhoud en achtergronden van het genoemde ontwerpwijzigingsplan.

 

Beetsterzwaag, 22 november 2017.

Burgemeester en wethouders van Opsterland.

Naar boven