Voornemen verlening Omgevingsvergunning met projectafwijking Pijenkampseveldweg ongenummerd Opheusden

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de locatie:Pijenkampseveldweg ongenummerd in Opheusden

Gemeente Neder-Betuwe ontwikkelt het Agro Business Centre (ABC) in het gebied aan de Dodewaardsestraat te Opheusden. Op het ABC kunnen zich bedrijven vestigen die direct aan de laanboomteelt gerelateerde activiteiten uitvoeren. Het bedrijf Van Tuijl is voornemens zich te vestigen op het ABC terrein. Van Tuijl betreft een bedrijf dat zich richt op aan- en verkoop en advisering van alle benodigdheden voor tuinbouw, boomkwekerijen, fruitteelt en akkerbouw. De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van het bedrijfspand voor Van Tuijl en de realisatie van de benodigde infrastructuur (doortrekken reconstructie Pijenkampseveldweg).

De bouw van het bedrijfspand en de benodigde ontsluitingsweg is in strijd met het bestemmingsplan, dat een agrarische bestemming toekent. Voor deze strijdigheden wordt een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevolgd als genoemd in artikel 2.12, lid 1 onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Inzageperiode: 23 november 2017 t/m 3 januari 2018

Inzageplaatsen:

Analoog: op afspraak - te maken via t. 0344 – 579 314 – bij het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden

Digitaal op www.nederbetuwe.nl (Gemeente, Bekendmakingen, 2017, Week 47, Ruimtelijke Ontwikkeling, Omgevingsvergunning Pijenkampseveldweg ongenummerd Opheusden)

Digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO. NL.IMRO.1740.pbOpijenkveldwegB-owo3

Schriftelijke zienswijzen: gedurende inzagetermijn en mogelijk door een ieder, bij het college van burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe, Postbus 20, 4043 ZG Opheusden. De zienswijze omvat in elk geval naam en adres, de datum waarop de zienswijze wordt verstuurd, het ontwerpbesluit waartegen de zienswijze wordt ingediend, de reden(en) waarom een zienswijze wordt ingediend en de handtekening.

Let op: beroep tegen de uiteindelijke beschikking is alleen mogelijk als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Opheusden, 22 november 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven