Vaststelling wijzigingsplan ‘bouw woning Horst ong.”

Logo Druten

Wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders van Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij op 21 november 2017 het wijzigingsplan ‘bouw woning Horst ong”’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

 

Ter inzage

Het wijzigingsplan ‘bouw woning Horst ong.” ligt vanaf 23 november 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten.

Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 tot 19.00 uur.

Genoemde stukken worden ook langs elektronische weg raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl ( planidentificatie: NL.IMRO.0225.BPWdruhorst-1703 )

 

Beroep en voorlopige voorziening

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan, kunnen tijdens bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kan tijdens de beroepstermijn -naast een beroepschrift- een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling.

 

Zonder dit verzoek treedt het wijzigingsplan in werking daags na afloop van de beroepstermijn en wel op 5 januari 2018. . Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden het plan en het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

 

Druten, 21 november 2017

Burgemeester en wethouders van Druten,

de secretaris, de burgemeester,

mr. drs. A.J.E.M. Buise-Jansen drs. L.J.E.M. van Riswijk

Naar boven