Ontwerpbestemmingsplan IJsseldijk Noord 94, Ouderkerk aan den IJssel

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan IJsseldijk Noord 94, Ouderkerk aan den IJssel met ingang van 22 november 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Op het perceel IJsseldijk Noord 94 te Ouderkerk aan den IJssel, ligt de bestemming ‘Wonen’. De huidige woning wordt gesloopt en een nieuw te bouwen woning wordt op grotere afstand van de dijk gesitueerd. Daarom is het bouwvlak binnen de woonbestemming verlegd.

Zienswijze

Vanaf woensdag 22 november 2017 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl inwoners / bouwen en wonen / bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1708BG023-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. de Graaf van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 0182, email m.degraaf@krimpenerwaard.nl.

Stolwijk, 21 november 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Ontwerpbesluit hogere geluidswaarden IJsseldijk Noord 94 te Ouderkerk aan den IJssel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard zijn van plan het volgende besluit te nemen:

Het vaststellen van hogere geluidswaarden voor plan aan de IJsseldijk Noord 94 te Ouderkerk aan den IJssel.

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 22 november 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de gemeente Krimpenerwaard.

Dit ontwerpbesluit is geregistreerd onder kenmerk 2017253469.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over een ontwerpbesluit gedurende deze periode bij burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 - 54 50 000). Uw zienswijzen kunnen tevens per e-mail worden ingediend via info@odmh.nl.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over een ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen een definitief besluit.

Naar boven