Ontwerp omgevingsvergunning op de locatie Jacob van Arteveldestraat en Ernest Staesstraat in Amsterdam’ in de Kolenkitbuurt te Amsterdam

Logo Amsterdam

De stadsdeelsecretaris van stadsdeel West maakt namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam bekend dat zij voornemens is om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wabo, een uitgebreide afwijkingsprocedure op te starten.

Het project betreft het ‘herbouwen van 72 woningen verdeeld over twee bouwblokken aan de Jacob van Arteveldestraat en de Ernest Staesstraat in de Kolenkitbuurt in Amsterdam’, (OLO 2703145).

Het ontwerpbesluit, de aanvraag om een omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, liggen met ingang van 23 november 2017 gedurende zes weken ter inzage bij het Vergunningenloket van het Stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250.

Ga voor openingstijden van het stadsdeelkantoor naar: https://www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-west/

Gedurende de termijn dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan door een ieder mondeling dan wel schriftelijk zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het dagelijks bestuur van het stadsdeel West, Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor het richten van een mondelinge zienswijze kunt u zich wenden tot de heer J. Leenarts (020-2531119).

Amsterdam, 22 november 2017

Het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam

namens deze,

Stadsdeelsecretaris van stadsdeel West

E.M. Overzier

Naar boven