Verruimen horecafunctie Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45)

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de concept ruimtelijke motivering ‘Verruiming horecafunctie De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 te ’s-Hertogenbosch’ met ingang van 20 november 2017 gedurende twee weken ter inzage ligt. De verruiming houdt in dat de exploitant van de Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45) ook de Clubzaal wil kunnen gebruiken voor zelfstandige horecadoeleinden.

Voor deze verruiming van de horecafunctie is een afwijking van het bestemmingsplan nodig. In de concept ruimtelijke motivering wordt onderbouwd waarom de afwijking aanvaardbaar is.

Wilt u reageren?

In de periode dat de concept ruimtelijke motivering ter inzage ligt, kunt u hierop schriftelijk of mondeling reageren. Dit kunt u op de volgende manieren doen:

  • Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 7455545.

  • Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Ton Habraken, tel. (073) 615 56 26. Voor het maken van een afspraak met hem kunt u ook bellen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

De concept ruimtelijke motivering ligt op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening ter inzage in het Stadskantoor (Wolvenhoek 1). Ook vindt u de stukken op onze internetsite

www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen.

Naar boven