Voornemens medewerking te verlenen aan de bouw van 10 appartementen, Wilhelminastraat 8 te Nuth (perceel van het voormalige postkantoor), kadastraal bekend als Nuth, sectie C nummer 4276

Logo Nuth

Publicatie uitgebreide procedure artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo;

 

10 Appartementen Wilhelminastraat Nuth (locatie voormalig postkantoor).

 

Ingevolge artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht maakt het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Nuth bekend dat de gemeente voornemens is om op de locatie Wilhelminastraat 8 te Nuth (perceel van het voormalige postkantoor), kadastraal bekend als Nuth, sectie C nummer 4276, medewerking te verlenen aan de bouw van 10 appartementen.

Het plan is strijdig met het vigerende bestemmingsplan ‘Kern Nuth’. Op de op het perceel aangegeven bestemming ‘Centrum’. Op de onderhavige locatie mag geen gestapelde woningbouw plaatsvinden. Verder is het plan buiten het aangegeven bouwvlak gesitueerd.

 

Voor de strijdigheden biedt het vigerende bestemmingsplan geen ontheffingsmogelijkheid. Medewerking aan het plan is uitsluitend mogelijk door toepassing van de uitgebreide procedure ex artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo.

 

De ontwerp – omgevingsvergunning en de daarbij behorende ruimtelijke onderbouwing, met bijlagen zijn digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/ . Tevens ligt de ontwerp omgevingsvergunning gedurende zes weken met ingang van 6 februari 2017 tot en met 20 maart 2017 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Nuth. De gemeente Nuth werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maakt u bij voorkeur digitaal, http://www.nuth.nl/ , via het telefoonnummer 14045 of persoonlijk aan de receptie. De afspraaktijden zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

 

Gedurende de genoemde 6 weken termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het plan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nuth. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan het college van burgemeester en wethouders van Nuth, postbus 22000, 6360 AA Nuth.

 

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt zoals omschreven. Een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

 

Burgemeester en wethouders van Nuth.

Nuth, 2 februari 2017.

Naar boven