Ter inzage legging, ontwerp omgevingsvergunning, planologisch afwijken t.b.v. bouw van 12 woningen (2 aaneengesloten woonblokken), Gretha Hofstralaan kavels 271 t/m 282, huisnrs 95 t/m 106, Vlaardingen

Logo Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen

 

Ontwerp omgevingsvergunning planologisch afwijken en bouwen

 

Locatie Gretha Hofstralaan kavels 271 t/m 282, huisnrs 95 t/m 106

  • planologisch afwijken ten behoeve van de bouw van 12 woningen (2 aaneengesloten woonblokken)

 

Burgemeester en Wethouders van Vlaardingen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend een omgevingsvergunning voor het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1 onder c van de Wabo te nemen, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3.

 

De ruimtelijke onderbouwing behorend bij een planologisch afwijken van het  bestemmingsplan heeft betrekking op de juridisch-planologische regeling voor een bouwblok van 2 aaneengesloten blokken met totaal 12 woningen aan de Gretha Hofstralaan  in het bestemmingsplan Park Hoog Lede.

 

Deze ontwerp omgevingsvergunning betreft het wijzigen van het type woningen en het wijzigen van het aantal maximaal toegestane woningen.

 

Ter inzage

 

U kunt de ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken vanaf 17 november 2017 gedurende 6 weken digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid. NL.IMRO.0622.0205pbPahl12w2017-0020

 

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website, waar verwezen wordt naar de link https://www.officielebekendmakingen.nl/. Er zijn geen papieren stukken beschikbaar.

 

Gedurende de termijn van de terinzageligging kan iedereen, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze op het plan kenbaar maken. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de termijn van de terinzageligging, een afspraak te maken via het secretariaat van team Economie, Ruimte, Wonen en Milieu, telefoonnummer 010-2484700. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. hoofd afdeling RMO, Postbus 1002, 3130 EB Vlaardingen. Vermeldt u daarbij duidelijk dat het gaat om een zienswijze.

 

 

Burgemeester en wethouders van Vlaardingen,

 

Vlaardingen, 16 november 2017

Naar boven