Kennisgeving besluit m.e.r.-beoordeling

Logo Westland

Kennisgeving besluit m.e.r. beoordeling Perzikenlaan nabij 9 te 's-Gravenzande

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken bekend dat zij op 14 november 2017 hebben besloten dat voor het oprichten van een collectieve waterzuiveringsinstallatie en het aanleggen van een in-/uitrit aan de Perzikenlaan nabij 9 te 's-Gravenzande, geen m.e.r.-procedure wordt doorlopen.

Dossiernummer: W-AV-2017-0967

Locatie: Perzikenlaan nabij 9 te 's-Gravenzande

Inzien besluit

Dit besluit (m.e.r.-beoordeling) ligt vanaf 24 november 2017 gedurende zes weken ter inzage samen met het ontwerpbesluit op de aanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten van een collectieve waterzuiveringsinstallatie en het aanleggen van een in-/uitrit op dezelfde locatie. Gedurende de genoemde termijn kunnen deze besluiten door iedereen worden ingezien via het bedrijvencontactcentrum. Er is geen rechtstreeks bezwaar en/of beroep tegen het besluit m.e.r. beoordeling mogelijk.

Bedrijvencontactcentrum

Heeft u vragen over dit besluit, dan kunt u deze stellen via het e-mailadres bedrijven@gemeentewestland.nl of tijdens kantooruren op telefoonnummer 14 0174. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van uw vraag ontvangt u direct het antwoord en/of kunt u een afspraak maken.

Naar boven