Ontwerp wijzigingsplan Weievenseweg 37, Sint-Oedenrode (gemeente Meierijstad)

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van gemeente Meierijstad maken bekend dat met ingang van vrijdag 17 november 2017 tot en met donderdag 28 december 2017 het ontwerp van het wijzigingsplan “wijzigingsplan Weievenseweg 37 ” ( http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000WP0042017W-ON01 ) met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het onderhavige wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de agrarische bestemming van de locatie Weievenseweg 37 in een woonbestemming op het perceel plaatselijk bekend Weievenseweg 37 te Sint-Oedenrode, kadastraal bekend gemeente Sint-Oedenrode, sectie k, nummer 379.

 

Ter inzage

Het ontwerp van het wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken liggen gedurende de bovengenoemde termijn voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden.

Tevens is het wijzigingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder de bovenvermelde IMRO-codering.

 

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. U kunt voor nadere informatie contact opnemen met de heer J. den Otter van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer (0413) 381 827.

Veghel 16 november 2017

Naar boven