Voorontwerp bestemmingsplan Sneek-Harinxmaland-Oerdyk Fase 1, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken bekend dat zij het voorontwerp van het bestemmingsplan Sneek-Harinxmaland-Oerdyk Fase 1 ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het plan omvat twee, aan elkaar gekoppelde plandelen. Het eerste plandeel ten noorden van Harinxmaland Fase 1E te Sneek gaat uit van de bouw van 9 - 12 woningen. Het tweede plandeel betreft de voormalige grasdrogerijlocatie aan de Oerdyk onder Sneek. Op deze locatie kunnen vijf woningen worden gebouwd. Verder is een trailerhelling opgenomen en maakt de inrichting van het gebied tussen de woningen en de (provinciale) weg onderdeel uit van het bestemmingsplan.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het voorontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 17 november 2017 tot en met 28 december 2017. Dit kan bij de gemeenteloketten in Bolsward en Sneek of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is NL.IMRO.1900.2017oostBPharinxOe-vont.

Ook is er een inloopmoment op woensdag 29 november 2017 tussen 17.30 uur en 18.30 uur op het Waltaplein in het gemeentehuis te Sneek.

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde termijn kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie indienen. Deze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, t.a.v. de heer B. de Jong, afdeling ROEZ, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Wilt u uw inspraakreactie mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer B. de Jong van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 14 december 2017.

 

Naar boven