Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Ruimte voor ruimte Veenweg 10”

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Ruimte voor ruimte Veenweg 10” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Veenweg 10 in Rhenen, Achterbergsestraatweg ongenummerd in Rhenen (kadastraal bekend Gemeente Rhenen sectie G nummer 71), Bosweg ongenummerd in Elst U (kadastraal bekend Gemeente Rhenen sectie H nummer 7078) en op een perceel in de Elster Buitenwaarden (kadastraal bekend Gemeente Rhenen sectie I nummer 1059). Dit bestemmingsplan voorziet met toepassing van de provinciale ruimte voor ruimte regeling in de omvorming van een bedrijfswoning naar een burgerwoning op het perceel Veenweg 10, de realisatie van een vrijstaande woning op het perceel Achterbergsestraatweg ongenummerd, de realisatie van twee vrijstaande woningen op het perceel Bosweg ongenummerd en de omvorming van een agrarisch perceel naar natuur in de Elster Buitenwaarden.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 16 november 2017 tot en met woensdag 27 december 2017 voor een ieder ter inzage.

• Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via identificatienummer: NL.IMRO.0340.BPRvRVeenweg10-ON01:

• Een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien in het Huis van de Gemeente Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Jan van Maanen, telefoonnummer 0317 681 642 of e-mail: jan.van.maanen@rhenen.nl , aanwezig ma/di/do/vrij. Op de overige dagen kunt u contact opnemen met de collega’s van het cluster Ruimtelijke Ordening.

 

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Jan van Maanen, telefoonnummer 0317 681 642.

Naar boven