Ontwerpbestemmingsplan Rimpeler, Putten

Logo Putten

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Rimpeler van 16 november 2017 tot 28 december 2017 voor een ieder ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan wordt de ontwikkeling van de nieuwe woonwijk Rimpeler mogelijk gemaakt. Het bestemmingsplan kent een globale opzet en vormt het toetsingskader voor de verlening van vergunningen. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (kaart). In de toelichting wordt onder andere een beschrijving van de beoogde plannen voor het gebied gegeven en vindt u de beleidsmatige onderbouwing voor de plannen. In de regels staan bepalingen die zich richten op de gebruiks- en de bouwmogelijkheden in het gebied. De regels zijn via bestemmingsvlakken vastgelegd op de verbeelding.

Het ontwerp van het bestemmingsplan kunt u op het gemeentehuis (loket Ruimte) van Putten inzien op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 731, kunnen de stukken buiten de hiervoor genoemde uren worden ingezien. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer. Tijdens de periode dat het bestemmingsplan ter inzage ligt wordt op 29 november 2017 een informatieavond georganiseerd waar u vragen over de plannen kunt stellen. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (plan IDN-nummer NL.IMRO.0273.BPBKRimpeler-ON01). Binnen de termijn dat het ontwerp ter inzage ligt, kunnen zowel schriftelijk (wat de voorkeur heeft) als mondeling, zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar worden gemaakt bij de gemeenteraad, Postbus 400, 3880 AK Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0341) 359 731.

Naar boven