Ontwerp omgevingsvergunning “relaishuizen”

Logo Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van de geldende bestemmingsplannen en voor het oprichten van drie relaishuizen op de percelen Kruispunt 5t (5441 PB) in Oeffelt, Stationsweg 3t (5831 CR) in Boxmeer en Soetendaal 8t (5821 BL) in Vierlingsbeek.

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 15 november 2017 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. De ontwerpen zijn ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 26 december 2017 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen tegen het ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven