Kennisgeving Omgevingsvergunning beperkte milieutoets

Logo Dronten

en m.e.r .-beoordeling

Burgemeester en wethouders van Dronten maken bekend dat zij een omgevingsvergunning beperkte milieutoets hebben verleend en een m.e.r.-beoordeling hebben gedaan voor:

Omschrijving : het plaatsen van 17 windmolens van een ander type

Aanvrager : Windpark Kubbeweg B.V.

Locatie : Kubbeweg te Biddinghuizen

Verzenddatum : 9 november 2017

Volgens het Besluit milieueffectrapportage, moet het college vooraf bepalen of voor de aanvraag om obm een milieueffectrapportage vereist is. Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie is besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld omdat er geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten zijn. De obm kan verleend worden.

Ter inzage

Het besluit, de m.e.r.-beoordeling, de aanvraag, MER-aanmeldingsnotitie en bijbehorende stukken zijn voor iedereen in te zien in het gemeentehuis van Dronten,

De Rede 1 in Dronten. Hiervoor kunt u een afspraak maken via de website www.dronten.nl of telefoonnummer: 140321.

De omgevingsvergunning beperkte milieutoets, treedt in werking de dag na de verzenddatum. Tegen dit besluit kan door belanghebbenden binnen een termijn van zes weken een bezwaarschrift worden ingediend. De bezwaartermijn begint op de dag na de verzenddatum van dit besluit. Het bezwaarschrift moet gericht worden aan:

College van burgemeester en wethouders van Dronten, Postbus 100, 8250 AC Dronten

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste naam, adres, de datum en een omschrijving van het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt, bevatten. Ook moet een kopie van het besluit worden bijgevoegd en worden gemotiveerd waarom bezwaar wordt gemaakt tegen dit besluit.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de inwerkingtreding van dit besluit niet. Als de onmiddellijke uitvoering van dit besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. In het verzoek moet worden aangegeven waarom sprake is van een spoedeisend belang.

Voor het indienen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Meer informatie en uitleg over het indienen van een voorlopige voorziening is te vinden op www.rechtspraak.nl.

Vragen Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek via telefoonnummer: 088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.Kenmerk: HZ_MER_BT-75404 en HZ_WABO-68876.

Naar boven