Kennisgeving, m.e.r.-beoordelingsbesluit, Noord-Spierdijkerweg 179 te Spierdijk

Logo Koggenland

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders van gemeente Koggenland (gemandateerd aan de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord).

Grondslag: artikel 7.17, van de Wet milieubeheer

Onderwerp: Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit

Plangebied: Noord-Spierdijkerweg 179 te Spierdijk

Doel plan: Op 5 oktober 2017 is door HDD advies de aanmeldingsnotitie m.e.r. voorveehouderij André Schilder, Noord-Spierdijkerweg 179 te Spierdijk ingediend. In deze aanmeldingsnotitie worden de effecten beschreven van het veranderen van een melkrundveehouderij aan Noord-Spierdijkerweg 179 te Spierdijk. Verzenddatum besluit: 7 november 2017

Er is besloten dat er geen milieueffectrapport (MER) hoeft te worden uitgevoerd, omdat er geen bijzondere omstandigheden aan de orde zijn waardoor de voorgenomen activiteit belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zou kunnen veroorzaken.

Informat i e

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord, Dampten 2 in Hoorn, telefoonnummer 088-1021300 (o.v.v. zaaknummer 217252).

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij belanghebbenden hierdoor los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in hun belang worden getroffen.

Naar boven