Voorontwerp Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b te Heiloo

Logo Heiloo

Burgemeester en wethouders maken op grond van de inspraakverordening Heiloo bekend dat met ingang van donderdag 2 februari 2017 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

•het voorontwerp Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b te Heiloo.

Doel van het voor ontwerp Uitwerkingsplan Het doel van het uitwerkingsplan is het planologisch – juridisch mogelijk maken van de bouw van twee vrijstaande woningen op het perceel Spanjaardslaan 12b te Heiloo. Op het perceel dat is opgenomen in het uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b zijn twee vrijstaande woningen gepland waarbij het huidige kavel wordt gesplitst in twee afzonderlijke percelen en de achterliggende geplande woning in één bouwlaag wordt uitgevoerd. Qua verkaveling en opzet past de uitwerking van het perceel Spanjaardslaan 12b binnen de regels van het geldende (globale) bestemmingsplan Zuiderloo.

Ter inzage

Het voorontwerp Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b ligt van donderdag 2 februari tot en met woensdag 15 maart 2017 op de volgende wijze ter inzage:

  • bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/ NL.IMRO.0399.UwpSpanjaardsln12b-0201;

  • als pdf-bestand op www.heiloo.nl/bestemmingsplannen - Zuiderloo Heiloo - Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b.

Inspraakreacties

Gedurende de periode dat het voorontwerp Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b ter inzage ligt, kan een ieder naar aanleiding van het voorontwerp Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b – bij voorkeur schriftelijk en goed gemotiveerd – een inspraakreactie naar voren brengen bij de het college van burgemeester en wethouders van Heiloo. Uw schriftelijke inspraakreactie richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Heiloo, Postbus 1, 1850 AA Heiloo. Vermeld boven aan uw brief het onderwerp: inspraakreactie voorontwerp Uitwerkingsplan Spanjaardslaan 12b te Heiloo. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een mondelinge reactie naar voren te brengen, dan kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken een afspraak maken met mevrouw Jager van het Domein Ruimtelijke ontwikkeling, team plannen en projecten, telefoonnummer 072 -535 67 99.

Meer informatie

Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Jager van het Domein Ruimtelijke ontwikkeling, team plannen en projecten, telefoonnummer 072 – 535 67 99.

Heiloo, 1 februari 2017

Naar boven